06 – 551 827 28

Installatiebedrijf AVEKO, uw specialist op het gebied van Instalatie werkzaamheden en meer.

Aangenaam kennis te maken...

Mijn naam is Arnold van Engelenburg, 54 jaar en ruim 38 jaar thuis in de installatietechniek. Al op jonge leeftijd heb ik interesse gekregen voor techniek en diverse diploma’s op het gebied van de elektrotechniek gehaald. Door regelmatig extra scholing te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en kan ik u optimale hulp bieden.

Maar bij het behalen van diploma’s houdt het leerproces niet op. Alleen door regelmatig extra scholing te volgen, blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en kan ik u optimale hulp bieden.

Tijdens het doorlopen van de verschillende opleidingen heb ik echter niet stil gezeten. Al snel ben ik aan de slag gegaan bij een groot installatiebedrijf waar ik de fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Inmiddels heb ik ruim 32 jaar werkervaring en is er weinig waar ik mij geen raad mee weet. Een ideaal moment om met Aveko te beginnen en u al het werk uit handen te nemen.

image_wie

"Wij verzorgen de installatie cv-ketel of het leggen van een vloer"

CONTACT

 

Installatiebedrijf AVEKO

Gelders Benedeneind 20
3907 KX Veenendaal

06 – 551 827 28

Contact opnemen met Installatiebedrijf AVEKO?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen?Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

Installatiebedrijf AVEKO uw specialist in installaties

© Installatiebedrijf AVEKO 2016

Installatiebedrijf AVEKO uw specialist in installatiesf  © Installatiebedrijf AVEKO 2016