06 – 551 827 28

Installatiebedrijf AVEKO, uw specialist op het gebied van Instalatie werkzaamheden en meer.

Waarom AVEKO Veenendaal?

Waarom Aveko Veenendaal? Want eerlijk is eerlijk; het aantal bedrijven dat prima tegemoet kan komen aan uw wensen en behoeften is groot. Het verschil zit hem echter in het woordje ‘goed’. Aveko Veenendaal gaat immers net een stapje verder en gaat voor een ‘UITSTEKEND’!

Wanneer u voor Aveko Veenendaal kiest, kiest u voor een zorgvuldige, onafhankelijk, ervaren duizendpoot. Geen verschillende bedrijven over de vloer, maar één bedrijf en één contactpersoon die uw droom realiseert. Door de ruim 32 jaar ervaring is er maar weinig waar ik geen raad mee weet.

image_waarom

"Wij verzorgen de installatie cv-ketel of het leggen van een vloer"

Maatwerk

Doordat ik niet afhankelijk ben van een bepaald merk, kunt u tot in de detail maatwerk samenstellen. En komt u er zelf even niet uit? Geen enkel probleem! Aveko Veenendaal denkt graag met u mee om tot een schitterend eindproduct te komen. Gebruiksklaar en uiteraard met een zeer goede (onderhouds)service.

Bent u benieuwd op welke manier ik uw droom kan realiseren? Ik sta u graag te woord om samen tot een passende oplossing te komen!

CONTACT

 

Installatiebedrijf AVEKO

Gelders Benedeneind 20
3907 KX Veenendaal

06 – 551 827 28

Contact opnemen met Installatiebedrijf AVEKO?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen?Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

Installatiebedrijf AVEKO uw specialist in installaties

© Installatiebedrijf AVEKO 2016

Installatiebedrijf AVEKO uw specialist in installatiesf  © Installatiebedrijf AVEKO 2016